Over ons

Pechhulp vergelijker is opgericht om snel, simpel en objectief pechhulp aanbieders te vergelijken. Omdat onze vergelijkingstabellen zijn ingericht op basis van bouwjaar, kun je altijd objectief vergelijken op basis van jouw persoonlijke wensen.

Vergelijkingstabellen

Voor iedere pechhulp dekking hebben wij voor jou een tabel gemaakt. (Europees en Nederlands). Daarbij kun je het bouwjaar van je auto selecteren, zodat jij een helder overzicht krijgt van de premies die alle pechhulp aanbieders hanteren.

Ons oordeel per verzekeraar

In iedere tabel vind je een door ons geveld oordeel per verzekeraar. Dit oordeel komt volledig tot stand o.b.v. onze optiek en is een combinatie van met name de prijs/premie per maand, de dekking die daarvoor wordt geboden en de polisvoorwaarden. Ons oordeel komt wellicht niet overeen met jouw wensen. Voor een gedetailleerd overzicht van alle verzekeraars kun je de polisvoorwaarden per verzekeraar raadplegen. Deze vind je op de website van de verzekeraar.

Pechhulpvergelijker.nl is volledig gratis en onafhankelijk van verzekeraars. Pechhulp vergelijken doe je simpel en snel.