Privacy statement

PRIVACY- EN COOKIEBELEID

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden door CompareXperts (eigenaar van Pechhulpvergelijker.nl) verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Om contact op te kunnen nemen naar aanleiding van ingevulde formulieren;

COMPAREXPERTS BEDRIJFSINFORMATIE

Coolsingel 120
3011 AG
Rotterdam
0681558884

BTW-nummer: NL857365198B01
KVK: 68261349

JOUW PRIVACYRECHTEN

Je hebt als gebruiker van onze website recht op inzage in jouw persoonsgegevens. Als je wilt weten welke persoonsgegevens CompareXperts van je verwerkt, dan kun je een schriftelijk verzoek doen.CompareXperts behandelt het verzoek binnen een redelijke termijn.

Blijkt dat je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kan je een aanvullend verzoek doen om je gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

BEWAARTERMIJN GEGEVENS

Wij gebruiken je gegevens alleen om (reactief) contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 1 jaar bewaard.

KENTEKENCHECK

Onze website bied je de mogelijkheid het bouwjaar van je auto te achterhalen d.m.v. een kentekencheck. Deze kentekencheck wordt niet bij onszelf uitgevoerd, maar haalt de informatie direct uit de openbare database van de RDW (zie https://www.rdw.nl/) Wij slaan / verwerken dan ook geen kentekeninformatie of andere persoonsinformatie op.

KLACHTEN

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met je niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

OVER JE COOKIE TOESTEMMING

Alles wat CompareXperts doet is bedoeld om jou als bezoeker te voorzien van de best mogelijke informatie en functionaliteit. Daarvoor maken we gebruik van zogenaamde cookies. Hieronder lees je welke cookies dat zijn.

GOOGLE ANALYTICS

Wij maken gebruik van de Google Analytics pixel maar we hebben de informatie die daardoor gemeten wordt volledig anoniem gemaakt. Jouw IP-adres wordt standaard geanonimiseerd en wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met Google zelf. Wij creëren geen profielen op basis van gebruikersgedrag voor marketingdoeleinden en wij houden je gegevens ook niet bij over meerdere apparaten. Meer informatie over hoe Google omgaat met jouw data vind je hier.

ADWORDS REMARKETING PIXEL

Wij maken geen gebruik van remarketing.

BEVEILIGING

Alle persoonlijke informatie die je verstrekt in onze website wordt via een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.

CONTACT EN VRAGEN

Heb je vragen over onze cookie toestemming of wil je dat jouw gegevens aangepast worden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij zorgen ervoor dat jouw informatie binnen 1 maand wordt aangepast.

  • Zijn je vragen over pechhulpverzekeringen nog niet beantwoord?