Pechhulp caravan

Pechhulp caravan

Zorgeloos op vakantie met de caravan? Zorg er dan voor dat jouw caravan verzekerd is van pechhulp. Want pech wil je natuurlijk niet onderweg.

Navigeer direct naar:

Pechhulp caravan afsluiten?

Via de tabel hieronder navigeer je snel naar de aanbieders van pechhulp toe. Je ziet hieronder een simpel overzicht met een aantal bekende pechhulpdiensten. Via de bereken premie knop kun je via de site van de verzekeraar direct je premie berekenen voor het afsluiten van een pechhulp verzekering. Zo weet je exact wat je kan verwachten en wat de premie is die hier tegenover staat. 

ANWB Logo
Allianz logo
Blij dat ik rij logo
ANWB Logo
Vanaf: €9,17 P/MVanaf: €5,41 P/MVanaf: €29,95 P/JVanaf: €62,50 P/J
Bereken premieBereken premieBereken premieBereken premie

Steeds meer pech

Elk jaar stijgt het aantal meldingen van problemen met de auto, camper of caravan. Vooral tijdens de zomerperiode stromen de telefoontjes binnen van paniekerige vakantiegangers die hun eindbestemming willen bereiken. Daarom zijn er tegenwoordig veel verzekeraars die pechhulp bieden voor jouw caravan of aanhanger.

Pechhulp caravan in combinatie met een pechhulpverzekering

In een aantal gevallen dekt de pechhulpverzekeraar service wanneer jij pech ervaart met de aanhangwagen of caravan. Bij verzekeraars ANWB, Routemobiel en Blijdatikrij.nl is deze service inbegrepen wanneer jij een ‘basis’ of ‘complete’ pechhulpverzekering afsluit voor jouw auto of motor. Over het algemeen komen er dan geen extra kosten bij kijken als jij pech ervaart met de caravan in Nederland. Buiten de grenzen hanteren veel verzekeraars afwijkende tarieven voor caravan pechhulp.

Pechhulp caravan in combinatie met een caravanverzekering

Bij sommige caravanverzekeringen is het mogelijk om extra dekkingen toe te voegen. Onder deze dekkingen valt ook de optie om te kiezen voor pechhulp. Onthoud echter wel dat jouw auto in dit geval niet verzekerd is voor pechhulp. Op zoek naar een caravanverzekering die aanvullend pechhulp dekt? Via de volgende site kun jij caravanverzekering vergelijken en jouw mogelijkheden ontdekken.

Caravanpech buiten Nederland

Vaak is pech met jouw caravan of aanhangwagen al gedekt bij aanschaf van een pechhulpverzekering Nederland. Dit geldt echter slechts voor ongelukken die zich afspelen in het binnenland. Daarbij is er soms ook nog sprake van uitzondering met betrekking tot pechhulp binnen jouw eigen woonplaats.

Buiten Nederland is het van belang dat jij een aanvullende pechhulpverzekering afsluit, zodat er geen torenhoge kosten bij komen kijken. Tegen een extra tarief is het mogelijk om pechhulp te verzekeren voor jouw caravan of aanhangwagen in zowel binnen- als buitenland.

Zorgeloos vakantie vieren

Meer weten over de verschillende mogelijkheden voor jouw caravan? Vakantie vieren in eigen land doe je nu zorgeloos door pechhulp Nederland vergelijken en een verzekering af te sluiten. Is jouw eindbestemming buiten de grenzen? Bekijk dan jouw mogelijkheden op pechhulp Europa vergelijken.

Pechhulp Nederland Pechhulp Europa 

4.9/5 - (16 stemmen)