Pechhulp Duitsland

Duitsland is een mooie vakantiebestemming die gemakkelijk bereikbaar is met de auto. Tijdens je vakantie kan het dat je onderweg pech in Duitsland hebt. Als je in Duitsland direct geholpen wilt worden, is het verstandig om een pechhulpverzekering met Europa dekking af te sluiten. Met het ‘Pechhulp Europa‘ pakket word je met pech onderweg direct geholpen door een Duitse pechhulp aanbieder en hoef je je dus geen zorgen te maken.

Navigeer direct naar:

Wat moet je doen bij pech in Duitsland?

Pech onderweg is nooit leuk, zeker niet als je op vakantie bent in Duitsland. Het is belangrijk dat je weet wat je moet doen bij pech onderweg in Duitsland. Het belangrijkste is dat je jezelf en je voertuig in veiligheid brengt. 

  • Zorg ervoor dat je veilig volledig tot stilstand komt.
  • Zet de alarmlichten van je auto aan en pak je gevarendriehoek. In Duitsland moet je een extra gevarendriehoek hebben als je een aanhanger of caravan hebt.
  • Stap uit je auto en ga op een veilige plek staan. 
  • Bel je pechhulp verzekeraar op of gebruik een pechhulp app. Sommige verzekeraars hebben een apart nummer voor ‘’Pechhulp Europa’’.

Duitse wegenwacht

De grootste aanbieder van pechhulp in Nederland is nog altijd de Wegenwacht van de ANWB. De ANWB heeft vele zusterclubs, waaronder de Duitse Wegenwacht ADAC, de grootste autoclub in Duitsland. Maak je gebruik van de Wegenwacht Europa Service van de ANWB? Dan kan je in het geval van pech in Duitsland de alarmcentrale van de ANWB bellen. De ANWB zal contact opnemen met ADAC en die zal jou zo snel mogelijk helpen. 

Pechhulp Duitsland vergelijken

Bij pech in Duitsland is het dus handig om een pechhulp verzekering te hebben. Er zijn veel verschillende pechhulp verzekeringen die onderscheid maken tussen Basis Pechhulp Europa en Compleet Pechhulp Europa. Hierdoor ontstaan er verschillen in de hoogte van de premie. Pechhulp Europa vergelijken is om die reden aan te raden.
Ga je niet naar het buitenland met de auto en heb je alleen pechhulp nodig in Nederland? Check dan Pechhulp Nederland.
Pechhulp Nederland Pechhulp Europa

4.7/5 - (7 stemmen)