Pechhulp Frankrijk

Op vakantie gaan naar Frankrijk kan makkelijk met de auto. In de zomer van 2019 gingen er ongeveer 1,5 miljoen mensen met de auto naar Frankrijk. Je wilt zorgeloos op vakantie kunnen gaan, maar je kan soms pech onderweg hebben. Wil je bij pech onderweg direct in Frankrijk geholpen worden? Dan is het slim om een pechhulpverzekering af te sluiten met Europa dekking. Het ‘’Pechhulp Europa’’ pakket zorgt ervoor dat je direct wordt geholpen bij pech onderweg in Frankrijk. 

Navigeer direct naar:

Wat moet je doen bij pech in Frankrijk?

Het is leuk om met de auto op vakantie te gaan, maar het kan gebeuren dat je autopech in Frankrijk hebt. In dat geval is het belangrijk dat je goed weet hoe je jezelf, je medepassagiers en je auto in veiligheid moet brengen. 

  • Zet de auto veilig op een veilige plek langs de weg en zorg dat je rekening houdt met de andere weggebruikers. 
  • Doe de alarmlichten van je auto aan en pak ook je gevarendriehoek als dit nodig is.
  • Zorg ervoor dat jij en je medepassagiers op een veilige plek buiten de auto gaan staan, zoals in de berm of achter de vangrail.
  • Bel je pechhulp verzekeraar op. Het kan zijn dat je verzekeraar een ander nummer heeft voor ‘’Pechhulp Europa’’.
  • Let op! Als je op de snelweg autopech in Frankrijk hebt kan je pechhulp verzekeraar je niet helpen. In dit geval moet je naar een praatpaal, 112 bellen of een medewerker van een benzinepomp om hulp vragen. Dit geldt alleen voor snelweg, op alle andere wegen in Frankrijk kan je wel je pechhulp verzekeraar bellen.

Pechhulp Frankrijk vergelijken

Het is handig om een pechhulp verzekering te hebben in het geval van pech in Frankrijk. Er zijn meerdere verzekeraars die een pechhulp verzekering aanbieden met onderscheid tussen Basis Pechhulp Europa en Compleet Pechhulp Europa. Er is dus veel keuze met verschillen in de hoogte van de premie. Pechhulp Europa vergelijken is om deze reden een aanrader. 

Heb je alleen in Nederland pechhulp nodig? Bekijk dan Pechhulp Nederland.

Pechhulp Nederland Pechhulp Europa 

4.1/5 - (23 stemmen)