AA-mobiel Pechhulp

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 62,50 p/j

  Op deze pagina vind je informatie over de pechhulpverzekering van AA-mobiel.

  Pech met de auto? AA-mobiel helpt je weer op weg!

  De verzekeringsmaatschappij werkt samen met lokale ondernemers, die gespecialiseerd zijn in autohulpdiensten met vervangend vervoer verspreid over heel Nederland. Je kunt AA-mobiel pakketten vergelijken op Pechhulpvergelijker.nl

  Deze pechhulp organisatie biedt de volgende 5 pakketten aan:

  AA-mobiel regionaal

  Met het AA-mobiel regionaal pakket ben je verzekerd binnen heel Nederland. Ook kan je driemaal per jaar gebruik maken van hulp bij pech in je eigen woonplaats. Is je auto niet te repareren? Dan wordt deze naar een lokale bestemming gebracht binnen een straal van 25 km vanaf de stranding locatie.

  AA-mobiel nationaal

  Met dit pakket wordt je niet alleen geholpen in Nederland, maar ook tot 25 km. over de landsgrens met België en Duitsland. Je kunt tot 5 maal per jaar gebruik maken van hulp bij pech.

  AA-mobiel internationaal

  Dit abonnement zorgt ervoor dat je ook in het buitenland kunt rekenen op professionele hulpverlening.  Er wordt namelijk hulp geboden in meer dan veertig Europese landen.

  AA-mobiel zakelijk – NL & EU

  Het AA-mobiel zakelijk NL pakket is samengesteld op basis van zakelijk gebruik binnen Nederland. Ook biedt AA-mobiel een zakelijk pakket bij pech binnen Europa.  De eigen bijdrage binnen Nederland bedraagt €59,95 per pechgeval. Pech gevallen buiten de landsgrens hoger dan €250, worden niet vergoed.

  Vervangend vervoer

  Heb je vervangend vervoer in je pakket? Dan zorgt AA-mobiel ervoor dat je het juiste vervangend vervoer krijgt om op je bestemming te komen.

  De volgende pakketten beschikken over vervangend vervoer:

  • AA-mobiel nationaal
  • AA-mobiel internationaal
  • AA-mobiel zakelijk NL & EU

  Alternatief vervangend vervoer

  Mocht de auto ter plaatse niet gerepareerd kunnen worden dan biedt AA-mobiel vervangend vervoer. Is er geen vervangend vervoer beschikbaar zijn dan regelt AA-mobiel een ander alternatief dat kan bestaan uit het volgende:

  • Treinreis: 2e klas ticket wordt vergoed, in overleg met AA-mobiel.
  • Vliegreis: Economy class vliegticket wordt vergoed, in overleg met AA-mobiel.
  • Taxi/Openbaar vervoer: De kosten worden eenmaal vergoed naar het adres van bestemming, in overleg met AA-mobiel.

  Pechhulp vergelijken

  De verzekeringsmaatschappijen hanteren verschillen in de dekkingen die bij pech onderweg vergoed worden. Welk pakket het beste bij je past, hangt van je persoonlijke situatie en wensen af. Om het pakket te kiezen dat het beste bij je past kun je met behulp van onze vergelijkingstabellen pechhulp vergelijken. Sluit  pechhulp voor Europa af als je plannen hebt om met je voertuig in het buitenland te rijden. Wanneer je in Nederland blijft biedt pechhulp voor Nederland voldoende dekking.

  Sluit op de website van de AA-mobiel direct een pechhulp verzekering af.

  Download polisvoorwaarden

  Lees voor meer informatie de Polisvoorwaarden pechhulp AA-mobiel

   

  vanaf € 62,50 p/j