Allianz Pechhulp

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 3,75 p/m

  Op deze pagina vind je informatie over de Allianz pechhulp verzekering.

  Sta jij met pech langs de weg? Neem dan contact op met de Allianz alarmcentrale. Deze zet zich in om jouw voertuig ter plekke te repareren. Als dat niet lukt, dan wordt je voertuig of aanhanger naar de garage of dealer gebracht die dichtbij gevestigd is. Ook mag jij je auto, motor of aanhanger naar een adres naar keuze laten vervoeren. Tevens vervoert Allianz jou en je medereizigers.

  Allianz pechhulp

  Onderweg krijg je weleens pech. Om die reden is de pechhulpverzekering van Allianz de juiste toevoeging aan jouw auto- of motorverzekering. De pechhulpverzekering van Allianz kun je afsluiten voor pechhulp in het land, maar ook over de grens. De Allianz pechhulpdienst is kentekengebonden.

  Motor pechhulp

  Allianz biedt ook een pechhulpverzekering voor motors aan. Voor de motorrijders biedt deze de mogelijkheid om een vervangende motor te kiezen, ook in het buitenland! Op deze manier geniet iedere motorliefhebber van de mobiliteit die ze gewend is.

  Hieronder staan de verschillende dekkingen van Allianz weergegeven. Vergelijk pechhulp om de voorwaarden van de verschillende dekkingen met elkaar te vergelijken.

  Allianz pechhulp pakketten

  Je kunt Allianz pakketten vergelijken op Pechhulpvergelijker. Allianz hanteert de volgende dekkingen:

  • Nederland – exclusief woonplaats
   Met deze dekking ben je verzekerd in heel Nederland, met uitzondering van je eigen woonplaats. Je wordt op weg geholpen, waar in Nederland jij je ook bevindt.
  • Nederland – inclusief woonplaats
   Met deze dekking biedt Allianz jou overal in Nederland hulp aan.
  • Nederland + Europa – exclusief woonplaats
   Met deze dekking wordt jij ook in het buitenland geholpen tijdens pechgevallen. Wel met uitzondering van je woonplaats.
  • Nederland + Europa – inclusief woonplaats
   Deze dekking is ‘allround’. Je wordt overal in Europa geholpen tijdens pechgevallen.

  Vervangend vervoer

  In pechgevallen heb je recht op vervangend vervoer van Allianz. Als jouw auto niet op de pechdag gerepareerd kan worden, geldt een maximum van twee werkdagen. Binnen Europa geldt een maximum van dertig dagen vervangend vervoer als je auto niet binnen twee dagen gerepareerd kan worden. Als je auto wel binnen twee dagen gerepareerd kan worden en jij ergens moet/wil overnachten, vergoedt Allianz de overnachting. 

  Binnen de Nederlandse grenzen zorgt Allianz voor vervangend vervoer. Over de grens krijg je dat ook, zodat je je hele gezin en al je koffers kunt meenemen. Allianz heeft in het buitenland eigen auto’s, meestal reis je dus snel verder!

  Aanhanger: vouwwagen of caravan

  Veel mensen gaan op vakantie met een caravan of vouwwagen. Je doet er alles aan om problemen te vermijden, maar soms zijn deze simpelweg niet te voorkomen. Met de module ‘Aanhanger’ heb je recht op pechhulp met een aanhanger. Allianz probeert de aanhanger gelijk te repareren. Indien dit niet lukt, geldt hetzelfde als bij de auto’s. Ook hier wordt een eventuele verblijfsplaats vergoed.

  Pechhulp vergelijken

  De verzekeringsmaatschappijen hanteren verschillen in de dekkingen die bij pech onderweg vergoed worden. Welk pakket het beste bij je past, hangt van je persoonlijke situatie en wensen af. Om het pakket te kiezen dat het beste bij je past kun je met behulp van onze vergelijkingstabellen pechhulp vergelijken. Sluit  pechhulp voor Europa af als je plannen hebt om met je voertuig in het buitenland te rijden. Wanneer je in Nederland blijft biedt pechhulp voor Nederland voldoende dekking.

  Polisvoorwaarden Pechhulp Allianz

  Lees voor meer informatie de Polisvoorwaarden Pechhulp Allianz door. Ook heeft Allianz de voorwaarden en dekkingen overzichtelijk op de Allianz pechhulpverzekering informatiekaart.

  vanaf € 3,75 p/m