Blij dat ik rij pechhulp

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 29,95 p/j

  Op deze pagina vind je informatie over de pechhulpverzekering van Blij dat ik rij.

  Blij dat ik rij verleent pechhulp in Nederland en Europa met passie. Met een lidmaatschap pechhulp Nederland is het hele gezin verzekerd van pechhulp, ook in de woonplaats. In Europa wordt pechhulp nog wel aangeboden per kenteken. 450 hulpverleners staan dag en nacht klaar om jouw voertuig te repareren, waardoor jullie veilig de weg op kunnen.

  Pechhulp pakketten

  Blij dat ik rij biedt twee verschillende pechhulp pakketten aan.

  • Blij dat ik rij Nederland
  • Blij dat ik rij Europa

  Blij dat ik rij splitst deze pakketten niet verder uit en blijft daardoor lekker nuchter. Hieronder zullen wij de dekkingen van de twee pakketten uitlichten.

  Blij dat ik rij pechhulp Nederland

  Autopech in Nederland is makkelijk op te lossen met het Unlimited onder één dak abonnement van Blij dat ik rij. Hiermee sluit je niet alleen een pechhulpverzekering af voor het hele gezin maar ook voor meerdere voertuigen. Bij pech kan de alarmcentrale gemakkelijk en snel de juiste hulpverleners sturen waardoor jij snel je route kan vervolgen. Bij dit abonnement geldt een vaste eigen bijdrage bij pech van €60,-.

  Als na 15 minuten sleutelhulp blijkt dat het voertuig niet ter plekke te repareren is, zal de hulpverlener transporthulp inschakelen om het voertuig te verplaatsen. De reparatie door een derde is daarentegen voor jouw eigen rekening. Daarnaast biedt Blij dat ik rij geen vervangend vervoer, omdat veel van hun leden meerdere voertuigen bezitten.

  Het pechhulp Nederland pakket vergoedt de volgende kosten:

  • Een auto, camper, motor, fiets, brommobiel of scootmobiel kun je meeverzekeren onder één abonnement.
  • Ook in jouw eigen woonplaats word jij geholpen bij autopech.
  • Transporthulp binnen een straal van 25 kilometer vanaf de pechlocatie.

  Blij dat ik rij pechhulp Europa

  Pechhulp Europa wordt nog aangeboden per kenteken en de pechhulpkosten worden volledig verzekerd. De bijbehorende voorwaarden gelden pas nadat je 25 kilometer verwijderd bent van de Nederlandse grens. Binnen deze straal valt je dekking nog onder pechhulp Nederland.

  Het pechhulp Europa pakket vergoedt de volgende kosten:

  • Sleutelhulp, noodreparatie op pechlocatie en transporthulp van het voertuig en inzittenden naar de dichtstbijzijnde garage indien reparatie mogelijk is binnen twee dagen.
  • Kosten van het nazenden van onderdelen die nodig zijn bij reparatie van het voertuig.
  • Overbrengkosten naar Nederland als het voertuig niet binnen twee werkdagen gereed kan worden gemaakt en/of de reparatieduur langer is dan drie uur en de dagwaarde hoger is dan de kosten om het voertuig terug te sturen.
  • Stallingskosten van het gestrande voertuig.
  • Maximale overnachtingsvergoeding van €250,- exclusief telefoonkosten, maaltijden en andere kosten.
  • Kosten van vervangend vervoer wanneer reparatie niet mogelijk is binnen twee werkdagen. Blij dat ik rij vergoedt de kosten voor een auto in cat. B. gedurende een maximale periode van zeven dagen.
  • Kosten van de vliegreis naar de eerstvolgende bestemming of thuisadres wanneer reparatie niet mogelijk is binnen twee dagen. Dit is op basis van een tweede klas trein of vliegtuig economy class, inclusief transport van en naar het station of luchthaven.

  Pechhulp vergelijken

  Op zoek naar een pechhulpverzekering? Verzekeringsmaatschappijen hanteren verschillende premies en dekkingen. Kortom, het kiezen van een pechhulpverzekering kan ingewikkeld zijn.  Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Met onze vergelijkingstabellen kun je snel en eenvoudig pechhulp vergelijken.

  Download polisvoorwaarden

  Lees voor meer informatie de Polisvoorwaarden pechhulp Blij dat ik rij door.

  vanaf € 29,95 p/j