ANWB pechhulp

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 5,45 p/m

  Op deze pagina vind je informatie over pechhulp van de ANWB. Deze verzekering wordt ook wel ANWB Wegenwacht® genoemd.

  Bij pech onderweg kun je de ANWB alarmcentrale 24/7 bereiken. De ANWB biedt wegenwacht service in het binnen- en buitenland. Hierdoor is hulp bij pech altijd dichtbij. Door een ANWB pechhulpverzekering af te sluiten ben je verzekerd voor de kosten met betrekking tot reparaties, sleep services en extra’s.

  Service ANWB Wegenwacht

  De ANWB Wegenwacht was de eerste hulpdienst in Nederland die hulp bood bij pech onderweg. Tegenwoordig positioneert de Wegenwacht zich als de ultieme aanbieder van pechhulp, met talloze extra voordelen. Bovendien worden langdurige leden soms beloond met extra kortingen op de uitgebreide ANWB pechhulpservice. Hieronder kijken we naar de verschillende pechhulppakketten die worden aangeboden door de Wegenwacht ANWB.

  Korting pechhulp Wegenwacht Nederland Standaard

  Maak gebruik van de kortingsactie van ANWB pechhulp en ontvang 15% korting op de ANWB Wegenwacht® Nederland Standaard.

  Pechhulp pakketten

  Je kunt een keuze maken uit diverse pechhulppakketten. De ANWB onderscheidt pechhulppakketten op basis van locatie: in Nederland of in heel Europa. Deze pakketten zijn onderverdeeld in het instappakket, standaardpakket en compleet pakket. Het basispakket pechhulp is uit te breiden met aanvullende dekkingen. Wanneer je aanvullende dekkingen wenst kun je het ANWB compleet pechhulppakket afsluiten. Als je jonger bent dan 25 jaar zijn de pakketten voordeliger. Ook is er een ‘partnervoordeel’ voor koppels.

  Hieronder staan de dekkingen van de verschillende pakketten overzichtelijk gepresenteerd. Via onze site kan je de pechhulp Nederland en pechhulp Europa pakketten met elkaar vergelijken. De pechhulp pakketten waar we hieronder naar kijken zijn:

  • ANWB basis pechhulp Nederland
  • ANWB compleet pechhulp Nederland
  • ANWB basis pechhulp Europa
  • ANWP compleet pechhulp Europa

  ANWB basis pechhulp Nederland

  Wie op de Nederlandse wegen reist, weet dat autopech altijd onverwacht kan toeslaan. In dergelijke gevallen is de ANWB Pechhulp Nederland, ook bekend als Wegenwacht ANWB, een vertrouwde metgezel voor automobilisten. Dit basis pechhulppakket biedt dekking voor een breed scala aan noodsituaties. Hier is een overzicht van de kosten die in het ANWB Basis Pechhulp Nederland pakket worden vergoed:

  • Bij schade aan de auto die niet direct hersteld kan worden, regelt de ANWB wegenwacht 2 dagen vervangend vervoer;
  • Een caravan of aanhanger is bij de ANWB in het basispakket voor pechhulp meeverzekerd.
  • Er wordt gratis advies verstrekt door de ANWB bij twijfel over de situatie van je auto.

  ANWB compleet pechhulp Nederland

  De ANWB Compleet Pechhulp Nederland, ook bekend als Wegenwacht ANWB Compleet, is een uitgebreid pakket dat automobilisten een nog bredere dekking biedt voor noodsituaties onderweg. Hieronder vind je een overzicht van de kosten die in het ANWB Compleet Pechhulp Nederland pakket worden vergoed:

  • De ANWB wegenwacht regelt 5 dagen vervangend vervoer bij schade aan de auto die niet direct hersteld kan worden;
  • Een noodzakelijke hotelovernachting door pech onderweg wordt tot €250 vergoed;
  • Rechtsbijstand verkeer is bij dit pakket inbegrepen. De ANWB biedt juridische bijstand bij verkeersschade en wanneer er conflicten optreden bij de reparatie;
  • Een vervangende auto wordt naar je toegebracht en weer bij je opgehaald door de ANWB.

  ANWB basis pechhulp Europa

  Met ANWB Basis Pechhulp Europa heb je de ideale reisgenoot gevonden voor jouw reis door Europa. ANWB pechhulp dekt jou goed in tegen problemen onderweg, zodat je met vertrouwen de Europese wegen kunt verkennen. Of u nu door de Alpen rijdt, de stranden van Spanje bezoekt of de schilderachtige routes van Frankrijk ontdekt, ANWB staat paraat om te helpen bij pech:

  • Wanneer schade aan je auto niet binnen 48 uur hersteld kan worden, regelt de ANWB 21 dagen vervangend vervoer in het buitenland;
  • Als de auto niet voor het einde van de reis gerepareerd kan worden dan wordt het voertuig inclusief de bagage terug naar Nederland gebracht.

  ANWB compleet pechhulp Europa

  Ook met ANWB Compleet Pechhulp Europa kun je zorgeloos de wegen van Europa trotseren. Dit uitgebreide pechhulppakket biedt alle hulp bij eventuele pech. Hieronder staan de voordelen van ANWB compleet pechhulp Europa:

  • Het aanvullende pechhulp pakket van de ANWB regelt 35 dagen vervangend vervoer in het buitenland wanneer de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden;
  • Bij pech onderweg regelt de ANWB een hotelovernachting tot €250 wanneer dit noodzakelijk is;
  • De ANWB biedt juridische hulp in situaties waarin dit nodig is, rechtsbijstand verkeer zit bij de compleet pechhulp verzekering inbegrepen;
  • Een vervangende auto wordt geregeld en hoef je niet zelf te halen en terug te brengen.

  Pechhulp vergelijken

  Om het pakket te kiezen dat het meest op jouw situatie van toepassing is kun je gebruik maken van onze pechhulp vergelijker. Wanneer je plannen hebt om met de auto naar het buitenland te reizen is het verstandig om een pechhulp Europa pakket af te sluiten. Bij dagelijks gebruik van je auto in Nederland, is het verstandig om een pechhulp Nederland pakket af te sluiten. Bekijk in de vergelijkingstabel de verschillende premies en dekkingen voor ANWB pechhulp.

  Polisvoorwaarden Pechhulp ANWB

  Lees voor meer informatie de Algemene voorwaarden pechhulpverzekering ANWB door.

  vanaf € 5,45 p/m