Route Mobiel stopt met pechhulp verzekering

Logo routemobiel pechhulp

Route Mobiel stopt met het aanbieden van de pechhulp verzekering. De bestaande klanten worden nog geholpen tot het einde van hun  contract, daarna zullen zij op zoek moeten gaan naar een alternatief.  

De oorzaak hiervan ligt in het feit dat Reaal verzekeringen, de verzekeringsmaatschappij waartoe Route Mobiel behoorde, is overnomen door Nationale Nederlanden Schade. Omdat Nationale Nederlanden zelf geen pechhulp verzekering aanbiedt, kan je vanaf nu dus ook geen pechhulp meer afsluiten via Route Mobiel. Ook stopt Route Mobiel dus met de bestaande pechhulp verzekeringen, deze worden stopgezet op de einddatum van het contract.

Route Mobiel begon in 2004 als grote uitdager van de ANWB Wegenwacht® die volgens hen veel te duur zou zijn. Tegelijkertijd werden door ANWB kanttekeningen gezet bij het gebruik van de ANWB huisstijl op de auto’s van Route Mobiel. Ook begon de ANWB haar eigen campagne, waar zij de nadruk legde op de kwaliteit die ANWB biedt. In 2006 werd Route Mobiel overgenomen door REAAL Verzekeringen.

Vanwege het verdwijnen van Route Mobiel hebben wij ze dan ook van onze website verwijderd. Gelukkig zijn er nog uitstekende alternatieven, klik daarvoor hier om pechhulp Nederland of pechhulp Europa te vergelijken.

5/5 - (1 stemmen)